MHP Tire İlçe teşkilatı Tireli kadınlara çiçek takdim ederek kadınlar gününü kutladı. MHP Tire ilçe başkanı Atakan Duran, ilçe yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri, Tire Ülkü Ocağı temsilcileri ile birlikte ile birlikte Tireli kadınlara çiçek takdim ederek gönüllerini aldı.

Kadınlar gününde Tireli kadınlar ile bol bol sohbet ederek dinleme fırsatı bulduklarını söyleyen Mhp Tire ilçe başkanı Atakan Duran, "Türk kültüründe kadına verilen önemi partimizin ilçe teşkilatı olarak çok iyi biliyoruz. Bir toplumun gelişmesi ve huzura kavuşması ancak ve ancak kadınlara verilen değer ölçüsünde gerçekleşir. Biz de bu nedenle kadınlarımıza bir gün değil her an değer vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Çünkü kadınlarımız bizim için atamız, anamız, bacımız, yarimiz ve kızımızdır. Onlarsız ne boy boylanır,  ne de soy soylanır. Kadınların gerçek Türk kültüründeki yerini yeniden kazanması için yine onlarla birlikte çok çalışacağız" dedi.

Türk kültüründe Özgecanlar katledilen değil, yücelten varlıklardır

Yaşanılan süreçte Türk kadınlarının birçok sorun ve problemle karşı karşıya kaldığını ifade eden Duran, "uygulanan yanlış politikalar ve yanlış eğitim yöntemleri ile bu gün Türk kadını toplumda adeta ikinci sınıf bir varlık olarak algılanmaktadır. Bu durum kültürümüze yabancılaşmanın, milli değerlerimizin ayaklar altına alınmasının vahim bir sonucudur. Oysa ulu önderimizi Atatürk'ün de ifade ettiği gibi, büyük başarılar ancak kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde gerçekleşebilir.  Bizim kültürümüzde Özgecan' lar vahşice katledilmez tam aksine bir ulusu yüceltecek kadar erk ve dirayet sahibidir kadınlarımız. Kadınlarımızı bir patronun yanında çalışan işçi, siyasette laf olsun diye temsil edilen kişi, çocuk doğuran ve evde çocukları ile kocasına bakan bir ırgat olmaktan çok yeri geldiğinde patron, idareci, karar mekanizmaları içindeki siyasetçi ve toplumsal kalkınmamızın en önemli varlığı olarak görmek zorundayız. Aksi halde bu günkü Türk siyasetinin kadınlara çizmiş olduğu sınırlar içinde hepimiz boğulup yok oluruz" dedi.

Kadınlar ile birlikte siyaset yapmak istiyoruz

İlçe teşkilatı olarak kadınlara gerçek Türk töresindeki gibi değer verdiklerini hatırlatan Atakan Duran, "Yeni göreve gelen yönetimimiz kadınlarımızın aktif siyaset ve toplumsal hayatın içinde layık olduğu yeri alması için samimiyet ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. MHP olarak siyasette uygulanması gereken derinlikli, naif ve hassas yöntemleri kadınlarımızdan öğrenmek istiyoruz. Kadınlar ile birlikte siyaset yapmak istiyoruz.  Kadınlar günü dolayısıyla birçok Tireli kadınımız ile bu hedefimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Gösterdikleri ilgi ve hassasiyetten dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bizleri dünyaya getirip yetiştiren tüm anlarımızın, bizleri destekleriyle yücelten eşlerimizin ve sevgileriyle bizlere huzur veren tüm kızlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü bir kez daha kutluyorum. " şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi