HABER:DİLEK AYVALI
Ziyarette ilçe başkanı Bilal Kıvrak, ARGE’den Sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Tabakoğlu, Tire Ülkü Ocakları Başkan Vekili Ertüzün Tamer ve partinin sosyal faaliyet ve halkla ilişkiler birimleri de hazır bulundu.​


Ziyaret esnasında Tire Romanlar derneği başkanı Hasan Hüseyin Karabacak, “Milliyetçi Hareket Partisi Tire ilçe başkanına böylesi nazik bir ziyaretten dolayı üyelerim, roman vatandaşlarımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu ziyaret Tire’de bir ilk. İlk defa bir siyasi partinin böylesi anlamlı bir günde bizleri hatırlaması ve bizlerle beraber olması bizleri mutlu etti” dedi.


Ziyarette Roman vatandaşların yerel ve genelde yaşadıkları sıkıntılar ele alınırken Başkan Karabacak, Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin birleştirici ve bütünleştirici politikasını takdir ettiklerini ve bir Ankara’da meclis ve siyasi partilere yaptıkları ziyaretler sırasında parti merkezinde kendilerini karşılamaları için grup başkan vekili ve 6 milletvekilini görevlendirmesinin kendilerince taktirlerle karşılandığını vurguladı.


MHP Tire İlçe Başkanı Kıvrak da Roman Vatandaşların yalnız olmadıklarını Milliyetçi Hareket Partisi Tire ilçe başkanlığı olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Başkan Kıvrak Misafirperverliklerinden dolayı Tire Romanlar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Karabacak’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi