HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Merhum Galerici Hakan Ali Kavak’ın tüm sevenlerinin katıldığı Mevlid programında merhumun ruhuna dualar okundu ve ailesi tarafından Mevlid yemeği verildi.

Merhum Galerici 1 çocuk babası Hakan Ali Kavak (40) 31 Ekim 2017’de kaybolmuş, 1 Kasımda yakınları tarafından kayıp ihbarı verilmesinin ardından 12 gün sonra 12 Kasım 2017’de cesedi Tire’ye bağlı Kahrat Mahallesi Yoncalık Mevkiindeki Küçük Menderes Nehri kenarında toprağa gömülü halde bulunmuştu.

Gömülü vaziyette toprak altından çıkartılan Hakan Ali Kavak'ın başından tabancayla 2 el ateş edilerek vurulmuş olduğu belirlenmiş ve asıl ölüm sebebi için otopsiye gönderilmişti.

Faili meçhul cinayetle ilgili olarak Tire Cumhuriyet Savcılığı tarafından faillerinin yakalanması için geniş kapsamlı soruşturma yürütüldüğü ve cinayetle ilgili olarak ilk olarak Ödemiş’te şüpheli İ.K. gözaltına alınmış  ve  daha sonra yapılan operasyonla şüpheliler O.B. ve R.Ç. yakalanarak gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili fail veya faillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma sürdürülmeye devam etmektedir.

Cesedin bulunduğu gün basında yer alan bazı haberlerde jandarmanın delil niteliğindeki yorgan ve çuvalı yaktığı ise yanlış anlaşılmış, olay yerindeki yorganın kurtlanmış ve cesedin gömülmesinden önce atılmış olduğu, Merhum Hakan Ali Kavak'ın çuvala konularak değil 1 metre toprak kazılarak gömüldüğü öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi