HABER: DİLEK AYVALI

Tire’nin Gümüşpala Caddesinde açılan parti binasının açılış törenine, Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Hapçı, Memleket Partisi MYK Üyesi Asuman Ali Güven, Memleket Partisi Tire İlçe Başkanı Nihat Koç, yönetim kurulu üyeleri ile Tireli vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, bugün İzmir’in çok önemli ilçelerinden biri olan tiremizde örgütümüzü açmak için buradayız. Tire ilçemiz siyaseten memleket partisi için Türkiye için çok önemli. Biz memleket partisi olarak kısa zamanda İzmir ilçelerinde örgütlenmemizi tamamladık. Geçtiğimiz ay sonunda da il kongremizi yaptık. Önümüzdeki hafta sonu kurultayımızı yapacağız. Bu vesile ile bizle beraber olup bize destek veren, tr içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçten çıkışın memleket partisi ile olacağına inanan tüm arkadaşlarımızı partimize davet ediyoruz. Memleket partisi tirede iyi yerlere gelecek. Biz ne millet ittifakındayız, ne cumhur ittifakındayız. Memleket partisi ne millet ne cumhur tek yol memleket diyerek yola çıkmış bir partidir. Siyasetten rant beklemeyen bu vatanı seven insanlarla yola çıktık. Türkiye son dönemde önemli sıkıntılar yaşıyor. Eğitimden sağlığa adaletten ekonomiye sıkıntı yaşanıyor. Bu sorunları ne mevcut iktidar çözer ne de muhalefetin bu duruma alternatif olma yeteneği var. Memleket Hareketi Tire’de yeni bir yol açıyor. Kartopu gibi büyürüz. Mustafa kemal Atatürk’ün yolundan yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda birlikte yürümek için tüm Tirelileri partimize davet ediyorum.

Başkan Oğuz’un konuşmasının ardından Memleket Partisi Tire İlçe binasının açılışı yapıldı. Programda ayrıca davetlilere ve Tirelilere aşure dağıtıldı.

Memleket Hareketi Tire İlçe Başkanı Nihat Koç’un Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu, Murat Alkan (Makine Mühendisi), Düriye Ergel (Muhasebeci), Aslı Malaş (Ev Hanımı), Şenol Uçar (Emekli), Ömer Köroğlu (Bilişimci), İsmetullah Uca (Emekli Astsubay), Nejsat Kulp (Mühendis), Umut Başkan (Esnaf), Çağrı taşyer (Esnaf), Emin Ceylan (Sigortacı), Esma Kurt, Meltem Açıkgöz Bacak, Serdar Tozluoğlu, İsmail Hadimlioğlu (Emlakçı).

Editör: Haber Merkezi