Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı ile birlikte AK Partiye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül’ü ziyaret etti.

Başkan Saliha Özçınar, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve ekibini Kiraz Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar ile birlikte karşıladı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Rahmetli Durmuş Özçınar bizim yol arkadaşımızdı. Biz birlikte ciddi bir süre siyaset yaptık. 2004-2009 Belediye Başkanlığım döneminde de çok iyi diyaloglarımız oldu. Onun sevgi dolu olduğunu ve ne kadar çok seveninin olduğunu cenaze töreninde hep birlikte gördük. Kızının da sevgi dolu yüreği ile Kiraz’a hizmet etmek için onun yolundan gittiğini görüyoruz. Saliha Başkan; Kiraz için, Kiraz halkı için çok ciddi bir fedakârlık yaparak,  çok doğru bir karar almıştır. İzmir’in en uzak ilçesi olan ilçesine hizmetler anlamındaki mağduriyetini ortadan kaldırmak için bu kararı aldı. Kendisini kutluyorum. Kiraz halkının da başkanına yürekten sahip çıkacağına inanıyorum. Biz Ödemiş Belediyesi olarak, ilçe teşkilatımız olarak her zaman kardeşimizin yanında olacağız” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Saliha Özçınar Şengül; “Kendi özgür irademle bu seçimi yaptım. Karar alırken de halkımın menfatini söz konusuydu. Bu güne kadar yaptığım hiçbir işte pişman olmadım. Halkım adına alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum. Tepki gösterenler olacaktır, düşüncelerine saygı duyuyorum. Ben hizmet etmek için buradayım. Siyasi açıdan değerlendirilmemeli. Hizmet edebilme adına bir tercih yaptım o da AK Parti oldu” dedi.  

Editör: Haber Merkezi