HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Badem Mesajında  “Bayramlar hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı önemli günlerdendir.  Mübarek Ramazan ayında Ödemiş’in her köşesindeki insanımızla bir arada olmaya çalıştık. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin özen gösterdiği konulardır. İnsanların kucaklaştığı, dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin en iyi yaşandığı bayramlarımızın huzurlu bir ortamda geçmesini dilerim. Milletimizin, Ödemişli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, barış ve huzur dolu günler temenni ederim” dedi.
Bayram Hazırlıkları tamamlandı
Ödemiş Belediyesi Ramazan Bayramı süresince vatandaşların karşılaşabileceği her türlü zorluk için gerekli tedbirleri aldı. Ödemiş Belediyesi ekipleri Bayram öncesi ve Bayram süresince nöbetçi ekiplerle vatandaşlara hizmet etmeye devam edecek.  Gıda üretimi yapan işyerlerinin rutin kontrolleri yapılarak, seyyar satıcılar için sıkı bir denetim uygulanacak. Temizlik ekipleri bayram öncesi ve bayram boyunca özellikle Pazar yerlerinde çalışmalarını sürdürecek. Cami ve ibadet yerlerinin temizliği bayram öncesi tamamlandı. Uçkunla mücadele çalışmaları program dahilinde bayram boyunca da ilaçlama çalışmalarını yapacak.
Bayramlaşma Bayramın birinci günü
Ödemiş Belediyesi’nde bayramlaşma Bayramın birinci günü (25 Haziran Pazar) saat 11.30-13.00 arasında yapılacak. Belediye hizmet binası başkanlık makamında yapılacak bayramlaşmaya tüm vatandaşlar davetlidir.

Editör: Haber Merkezi