Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede asayiş ve huzuru sağlamak için özveriyle çalışmaya devam ediyor.
Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede yaşanan bir olayda çok ilginç bir yerde saklanmış olan esrar maddelerine ulaştı.
Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş büro amirliği görevlileri, uyuşturucu sattığından şüphelenen H.B.isimli şahsı yakın takibe aldı. Daha sonra şüpheli H.B.’nin evine bir operasyon düzenleyen ekipler, yapılan araştırmada H.B.’nin 16 adet satıma hazır esrar fişeği diye tabir edilen uyuşturucu maddeleri, komşusunun arabasının arka lastiğinin helezon yayına sakladığını tespit etti. H.B. gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.
Kavanozda esrar
Bayındır’da istihbarı çalışmalarına devam eden, Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri başka bir çalışmasında ise A.Y. isimli şahsın evinde yapmış oldukları aramada, plastik kavanoz içerisine saklanmış 260 gr esrar maddesi ele geçirdi. A.Y. isimli şahıs da gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.
Kalpazanlara geçit yok
Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kalpazanlara da göz açtırmadı.
Bayındır ilçesinde kurulan halk pazarında, pazar esnafından sahte parayla alışveriş yapan M.E. isimli şahıs Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş büro amirliği görevlilerince incelenmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, üzerinde bulunan sahte 100 TL’lik banknotu ekip aracının penceresinden dışarıya atmaya çalışırken, görevliler tarafından yakalandı. M.E. hakkında piyasaya sahte para sürme suçundan işlem yapıldığı ve adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
Kapalı alanda sigara içenlere işlem yapıldı
Bayındır Emniyet Müdürlüğü ekipleri yine ilçedeki umuma açık yerlerde yaptıkları denetimlerde 1 Şubat 2012 ile 28 Şubat 2012 tarihleri arasında kapalı alanlarda sigara içme yasağına uyulmadığı gerekçesiyle 9 işyerine cezai işlem uyguladı. Ayrıca denetimlerde bir içkili işyerine de konsomasyon yapıldığı gerekçesiyle işlem yapıldı.
Editör: Haber Merkezi