Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Şühedanın İzinde “Kocatepe’den Dumlupınar-Zafertepe’ye, Bağımsızlığa Giden Yolda” projesi kapsamında Ödemiş’ten Afyon Kocatepe ve Kütahya Dumlupınar’a ücretsiz olarak gerçekleştirilecek geziye başvurular 22 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.

 Başvurular 22Ağustos 2014 Cuma gününe kadar Ödemiş Spor Salonu’nda bulunan Ödemiş Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğüne şahsen alınacak. Düzenlenen geziye 14-29 yaş arasındaki bütün gençler başvurabiliyor.

 Gençlerin bayrak, vatan ve millet sevgisinin ne anlama geldiğini anlamaları için tarih bilincinin aşılanması gerektiğini belirten Ödemiş Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cafer Cebeci “Kütahya gezimize tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Bu nedenle düzenlemiş olduğumuz gezimizin başvuru tarihini 22 Ağustos Cuma gününe kadar uzattık. Tüm vatandaşlarımıza çocuklarını bu geziye göndermelerini ve çocuklarımızın tatillerinde, atalarının yapmış oldukları fedakârlıkları görme fırsattı yakalamalarına vesile olmalarını istiyoruz.”

 

Editör: Haber Merkezi