HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
İşletmeciliğini Bülent Kaner ve Mehmet Kuşçu’nun yaptığı Kuşçu Kasap et pişiricisi ve pide salonu Ödemiş Zafer Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:86-1 de et çeşitleri, tatlı çeşitleri, pide çeşitleri, kebap çeşitleriyle hizmette girdi.

Açılışa Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş Belediyesi başkan vekili Şakir Gelen,Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Müftüsü Sebahattin Kesti, Ödemiş Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldılar.
Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken açılış kurdelesini Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu kesti.
Kaymakam Celil Ateşoğlu burada bir konuşma yaparak, “Çok güzel bir müessese, dün akşam ben buranın yemeklerini tattım. Lezzetiyle, servisiyle çok hoşuma gitti. Ödemiş’e yakışan Ödemiş’te yaşayan insanlara yakışan güzeli bir müessese olmuş. iki güzel insan bir araya gelmişler, bu güzel yeri Ödemişe hediye etmişler, hizmet sektörü güzel bir sektör, bu işin içinden gelmiş arkadaşlar burada, ben iki arkadaşıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah hayırlı kazançlara vesile olsun, Ödemişimize uzun yıllar hizmet etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Editör: Haber Merkezi