HABER SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla kurban kesimlerin rahat bir şekilde yapılabilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü ’de harekete geçti. Bu konuda Yerel Hizmetler binasında kurban kesimi sırası verilmeye başlandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kurban kesimi sırası almak için vatandaşlar bayramın son gününe kadar sıra alacakları açıklandı.

Hizmet binasında sıra alan vatandaşlar, kurban bayramının sonuna kadar kurbanlarını İzmir Büyükşehir Belediyesi Et Entegre tesislerinde hijyenik ve sağlıklı bir ortamda kestirmiş olacaklardır.

Kurban kesimleri büyükbaş 1. Gün 300 TL küçükbaş 100 TL 2,3, 4 gün ise büyükbaş 255 TL küçükbaş ise 75 liraya kesilecek.

Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Cumhur Şener konuyla ilgili olarak “ Kurban kesim sayısının birinci günü tamamlandı. Şu an için sıra kayıt işlemlerimiz devam ediyor. Kesim sıra verme sayısı işlemlerimiz kurban bayramının son gününe kadar devam edecek. İlk günde toplam 170 kişi sıra aldı. Bu sayının artarak devam edeceğini umuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesine ait et entegre tesislerimizde hijyenik, sağlıklı ve karkas şekliyle kurbanlarının vatandaşlarımıza teslim edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi