Altınova Konaklıspor’dan Dayanışma yemeği

Ödemiş’in en köklü kulüplerinden Altınova Konaklıspor, geçtiğimiz akşam düzenlenen dayanışma yemeğinde  bir araya geldi. Ödemiş Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen dayanışma yemeğine, Altınova Konaklıspor Kulübü Başkanı Metin Kırlı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK partili üyesi ve İzmir eski Milletvekili Erkut Şenbaş, Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Sedat Şenbaş, MHP’li belediye meclis üyeleri Derya Coşkun, Ceyhun Kınlı, işadamları, sporcular ve davetliler katıldı.

Kulüp Başkanı Metin Kırlı, “Belediyeden en ufak bir yardım görmedik”

Altınova Konaklıspor Başkanı Metin Kırlı, ” Altınova Konaklıspor’a, Ödemişli esnaflar sahip çıkıyor. Maalesef Ödemiş Belediyesi bu kulübe sahip çıkmıyor. Hasan Sezgin’le beraber Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i bu konuda ziyaret ettik. ‘Konaklıspor Ödemiş’in milli takımı gibi. Ödemişin sanayii sitesinde çalışan çocukları bu forma için ter döküyor. Bu çocuklar, 1980li yıllardaki Ödemiş’in kendi çocuklarıyla mücadele ettiği Ödemişspor gibi mücadele ediyorlar. Kulübümüze sahip çıkmanızı istiyoruz’ dedik.”

“Kulübe sizlerle sahip çıkmak zorundayız”

“Başkanımız Mahmut Badem bize şu şekilde cevap verdi: “Mevcut olarak elimizde Ödemişspor var. Sizin ne işiniz var Altınova Konaklıspor ’da. Ödemiş Belediyespor var. Belediye’nin imkânlarıyla bu iki kulüp de her şeyden faydalanıyor” dedi. Ödemiş’in milli takımı Altınova’ya, belediyeden en ufak bir yardım görmedik. ‘Bize oturup kalkabileceğimiz bir yer tahsis eder misiniz?” diye sorduk.  Belediye Başkanımız dedi ki: ‘Biz böyle bir yer tahsis edemeyiz’ dedi. Onun için biz bu kulübe sizlerle sahip çıkmak zorundayız. Ödemiş’in kendi çocuklarını bir yere taşıyabilmemiz için bu kulübe destek vermenizi bekliyoruz.”

 

Yalgın, “Bu ne biçim bir çiftliktir yahu…”

Ödemişspor eski kulüp Başkanı İsmet Yalgın, “Ödemiş tarihinde ilk kez Ödemiş Belediyespor deplasmana çıkamadığı için hükmen mağlup sayıldı. Yazıklar olsun… Ödemiş esnafı çoluğunun çocuğunun nafakasını keserek oyuncuları maçlara götürdük, getirdik. Bir takım iki kez kampa çıkar. Dört kez kampa çıkmaz!.. Bu takım Gölcüğe kampa çıkıyor oradan Bozdağ’a geçiyor. Bozdağ’dan iniyor, Kuşadası’na. Daha sonra Antalya’ya kampa çıkıyor. Bu ne biçim bir çiftliktir yahu…”

“Sezon başından bugüne kadar, 57 tane futbolcu gelmiş. 57 tane futbolcu gelmez. Devre arasında alınan futbolcu çok yetenekli olsa idi, kendi takımına faydalı olur size faydalı olmaz.”

Sedat Şenbaş“Birliktelikle, zaman içerisinde bunların aşılacağına inanıyorum.”

 Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Ali Sedat Şenbaş, “Bir şehri, şehir yapan unsurların başında kültür, sanat ve spor gelir. Altınova Konaklıspor kulübünün Ödemiş’te, 7’den 77’ye coşkuyu, heyecanı, sevinci ve birlikteliği, sağlayacağını düşünüyorum. Birliktelikle, zaman içerisinde bunların aşılacağına inanıyorum. Başta Kulüp Başkanı Metin Kırlı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 Erkut Şenbaş, “Her zaman kulübün yanında olacağım”

Gecede son olarak konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi ve İzmir eski Milletvekili Erkut Şenbaş Altınova Konaklıspor’un her zaman yanında olacağını ifade ederek, kulüp yöneticilerine ve sporcularına başarılar diledi.

 

 

Editör: Haber Merkezi