HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU 
İftar yemeği programına Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Beydağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Küçükmenderesli Oda Başkanları, İzmir Esnaf ve Sanatkâr Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu iftar programına katıldılar.


Programda yapılan duanın ardından konuşmalara geçirilirken, İlk Konuşmayı İzmir Esnaf ve Sanatkâr Birliği Yönetim Kurulu üyesi Nihat Kâhya yaptı
Kâhya, “İzmir Esnaf Odaları Birliği olarak geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı “ İftar “ yemeği programında siz değerli Oda üyesi arkadaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu ve güzelliğini yaşıyoruz, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar birliği odası olarak her yıl Ramazan ayı içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz İftar yemekleriyle gerek İzmir’de gerekse Küçükmenderes Havzasında bulunan Oda üyesi Esnaflarımızla Ramazan buluşmalarına aralıksız devam ediyoruz” dedi.


Mutlu, “Her zaman esnaflarımızın sorunlarını yakından ilgilenin her zaman onların yanında var olduğunuzu hissettirin”
İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Mutlu, “Öncelikle Ramazanınız Mübarek tutuğunuz oruçlarınız kabul olsun, yaklaşık iki hafta önce yapmış olduğumuz Oda kongre dolasıyla küçükmenderes’de bulunan Oda üyelerinin bana verdikleri destekden dolayı Teşekkür ediyorum. Küçükmenderes’de bulunan Oda üyesi arkadaşlarımızın eksiksiz oyunu aldık. Oda Başkanlarım, Yönetici arkadaşlarım sizlerle çalışmaktan dolayı son derece mutluyum. İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Birliği olarak 10 yıldır sizlerle birlikte çalışıyoruz. Bu zamandan beri sizlerin başkanıyım, Oda Başkanı olarak sizlerden isteğim Küçükmenderes Havzası odaları olarak her zaman esnaflarımızın sorunlarını yakından ilgilenin her zaman onların yanında var olduğunuzu hissettirin” dedi.

Editör: Haber Merkezi