Genel seçim öncesinde hükümetin yaptığı çalışmaları anlatan pankart ve afişlerle Ödemiş ve Tire’de çalışmalar yapan Küçük Menderes Platformu bu kez Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi.
Platform ilçeye astığı afişlerde ‘Ödemiş’e görülen reva’ diyerek bozuk yolları vurguladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili belediyeler arasında sık sık karşı karşıya geldiği Ödemiş Belediyesi ile ilgili mal paylaşım krizi ve mahkemeler sürerken yeni bir gelişme daha yaşandı.
Genel seçim öncesinde hükümetin yaptığı yatırımları anlatan afişleri otobüs durakları ve billboardlara asan Küçük Menderes Platformu CHP’nin “alkışlıyoruz” sloganına göndermelerde bulunmuştu.
Aynı platform bu kez İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarını yaptığı Süleyman Demirel Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı’na brandalar astı.
Afişlere, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemişimize iki aydır reva gördüğü yol” yazdı. Afişler, bozuk ve düzenleme yapılması gereken yerlere asıldı.
Sosyal Medyadan da paylaşılan fotoğraflara yorumlar geldi. Konuyla ilgili olarak Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir basın açıklaması yaptı. Demir, ''Ödemiş'in hakkını korumak için Küçük Menderes Platformuna öncelikle teşekkür ediyorum. Asılan bu pankartları CHP ilçe başkanı ve gençlik kolları başkanının refakatinde İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye aracı ve görevlileri hukuksuz bir şekilde sökmüşlerdir. CHP ilçe yönetiminin görevi Büyükşehir’in hakkını korumak mı yoksa güzel Ödemiş'imizin hakkını korumak mıdır? Madem Büyükşehir’in yolu yapmak için imkânları vardı neden aylardır yol kaderine terkedildi? Mahalle sakinleri, esnaf ve sürücüler mağdur edildi? Büyükşehir her zamanki gibi şov değil işini yapsın. Takdir halkımızındır” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi ise Ödemiş’te yol ve kaldırım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederken çalışan iş makineleri ve araçların görüntüsünü paylaştı. Belediye yetkilileri uzun süredir farklı yerlerde çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.  Büyükşehir, ilçe genelinde farklı yatırımların da sürdüğünü vurguladı.

Editör: Haber Merkezi