BAYINDIR PROTOKOLLÜ BELEDİYE KÜLTÜR MERKEZİNDE BAYRAMLAŞTI


Bayındırda bayramlaşma belediye Kültür merkezinde bulunan çay bahçesinde yapıldı. Bayramlaşmaya Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Bayındır jandarma Komutanı Yüzbaşı Furkan Manav, Bayındır İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Kocatürk ve Siyasi parti temsilcileri burada vatandaşlarla bayramlaştılar.

Bayındır protokolü bayramlaşmanın ardından Bayındır merkezde bulunan şehit yakınlarını ziyarette bulundular. Şehit yakınlarını ziyaretin ardından bayındır Protokolü Bayındır Devlet Hastanesini ziyarette bulundu. Hastane yatmakta olan hastaların bayramlarını kutlayan Bayındır Protokollü burada hastalarla bayramlaştıktan sonra, İlçe Emniyet müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığına geçerek burada görev yapmakta olan polis memurları er ve erbaşlarla bayramlaştılar.

 Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas “Tüm vatandaşlarımızın Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.”

Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli “Tüm hemşerilerimizin Ramazan bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.” şeklinde konuştular.

BAŞKAN ŞENGÜL ÖNCE PROTOKOLLE, SONRA İLÇE TEŞKİLATI VE ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI

 

  HABER:AYŞE AKYÜZ

 

 Kiraz Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Kiraz Belediye Şehir Salonunda yapıldı. Kiraz Belediye Şehir salonunda yapılan törene Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek Kaymakam vekili olarak katıldı. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül. Kiraz Jandarma Komutanı Ahmet Tunç, Kiraz Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ,CHP Kiraz İlçe Başkanı Sezai Kepçen ,MHP İlçe  Başkanı Serdar   Demirer  ve Kirazlı vatandaşlar katıldı.

 Kiraz kaymakam Vekili Abdullah Dölek “Tüm kirazlı hemşerilerimize sağlıklı, huzurlu bayramlar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum”dedi.

Kiraz’ın topuklu efesi Saliha Özçınar Şengül “ramazan bayramının tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini dilerken. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin ise yanaklarından öpüyorum. Herkesin bayramın kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bayramlaşmanın ardından gelen misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu Bayramlaşama protokolün vatandaşları tek tek tebrik etmesiyle son buldu.

Bayramlaşmanın ardından Belediye binasına geçen başkan Saliha Özçınar Şengül’ü MHP Kiraz İlçe Başkanı Serdar Demirer ve ilçe teşkilatı bayram ziyaretinde bulundu. Makamında Başkan Demirer ve ilçe teşkilatını ağırlayan Başkan Saliha Özçınar Şengül, İlçe  Başkanı Demirer ve ilçe teşkilatı ile sohbet etti. Kirazlı çocuklar da Başkan Saliha Özçınar şengül'ü yalnız bırakmayarak, bayramlaşmak için makamında ziyaret ettiler.Başkan  Şengül bayram boyunca minik ziyaretçilerin akınına uğradı.



Ödemiş’te Birinci gün Kaymakamlık ve  Belediyede, ikinci günde siyasi partilerde Bayramlaşma vardı



Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk Ödemiş’te ilk kez bayramlaşmaya katıldı 

NAZİF HARUPÇU

 Ramazan bayramı münasebetiyle, Türkiye genelinde olduğu gibi Ödemiş’te de bayramlaşma iki gün sürdü.

Bayramın birinci günü sabah saatlerinde Ödemiş Kaymakamlığında bayramlaşma yapılırken, Öğleyin de Ödemiş Belediye Başkanlığında bayramlaşma sürdü.

Kaymakamlıkta yapılan bayramlaşmada konuklara çeşitli ikramlar sunulurken, Ödemişli Sanatçı Bedia Akartürk’te bayramlaşmada ilk kez Ödemiş kaymakamlığı ve belediye başkanlığında yapılan bayramlaşmalara katıldı.

Kaymakam Abdullah Dölek sabah saatlerinde Ödemiş’te, Öğleden sonra da Kiraz ilçesinde Bayramlaşma tebriklerini kabul etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’de bayramlaşmaya gelen tüm hemşerileri ile tek tek ilgilendi.

Bayramın İkinci günü de Siyasi partilerde bayramlaşma yapıldı.

Sabah saat 10.30’da başlayan bayramlaşmada yine siyasi partilerin temsilcileri karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ettiler.

Ak parti, CHP; MHP, DP, SP, BBP’de bayramlaşmaya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Partilerin gündemlerinde yine 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı.


Editör: Haber Merkezi