Küçükmenderes Gıda Üreticileri Derneği’ne özel olan bu protokol gereği dernek üyelerine özel abonelik ücreti ve güvence bedeli üzerinden yüzde 30’a kadar indirim ve kredi kartlarına da 3 ve 6 taksit imkânı sağlayacak.

İzmir Gaz şubesinde yapılan imza törenine Küçük Menderes Gıda Üreticileri Derneği Başkanı Celal Uysal, İzmir Gaz Genel Müdürü Ali Yetik, İzmir Gaz Genel Müdür Yardımcısı Sayın Cebrail Özdemir, İzmir Gaz Kurumsal İletişim Müdürü  Necdet Ulusan, Küçük Menderes Gıda Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Onur Yumlu, Küçük Menderes Gıda Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi  Mehmet Demirer katıldılar.

Küçük Menderes Gıda Üreticileri Derneği Başkanı Celal Uysal, “Ödemiş’te ve Küçük Menderes Havzası içerisinde, iş yerine doğalgaz bağlatmak isteyen tüm gıda üreticisi firmalarımız, Derneğimize üye olarak bu avantajlı indirimlerden faydalanabilir. Her zaman Gıda Üreticisinin yanında olup katma değer sağlayabilmek için bu tür birçok proje ve protokolle üreticinin yanında olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi