HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Baştürk ve Yönetim Kurulu üyesi Fuat Güntürkün ile birlikte Ödemiş Anafartalar İlkokulu Müdürü Orhan Pınartaşı’nı ziyaret ederek, okullarında yapılan ve Öğrencisi Hatice Ciritli’nin arkadaşlarını ikna ederek, Derneğe bağışladığı kartondan kumbara için teşekkür belgesi takdim ettiler.

Ödemiş Anafartalar İlkokulu Müdürü Orhan Pınartaşı, “Bu Proje daha önce İzmir İl Eğitimini “İyilik Gönülleri Projesi” kapsamında öğrencimiz böyle güzel bir projeyi ortaya çıkardı kendisini kutluyorum Okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Serpil Baştürk, “Küçücük yürekleriyle Kocaman projeye imza attılar”

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Baştürk, “Yaklaşık 20-25 gün önce derneğimize Anafartalar ilkokulu 4/ G sınıfı öğrencileri Hatice Ciritli öncülüğünde Karton kumbara yapmışlar. Ve okullarında Engelli bireyler adına yardım kampanyası başlatıp. Bunu benim Ödemiş’te olmadığım bir günde Derneğimize babası gelerek, sınıf engelli bireyler adına karton kumbarayı derneğimize bırakmış. O zaman Ödemiş dışında olduğum için bugün sınıf öğrencilerini ve Müdürümüzü ziyaret ederek, teşekkür belgesini takdim ettik. Küçücük yürekleriyle Kocaman projeye imza attıkları için öğrencilerimize ve Okul idaresine teşekkür etmek istedik. Kendilerine Engelsiz Yarınlar diliyoruz” dedi.



Editör: Haber Merkezi