CHP Kiraz İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Pilot Zeybek, Kiraz’ın 52 köyünde parke taşı döşenmemiş yol kalmayacağını müjdeledi.
İlçe Başkanı Zeybek, Kiraz ve köylerine yönelik çalışmalar hakkında gazetemiz temsilcisi Semih Dursun’a bilgi verdi. Zeybek, köylerin en büyük sıkıntılarından birinin çamurlu sokaklar olduğuna dikkat çekerek bu yönde çalışmaların sürdüğünü hatırlattı. Zeybek, özveriyle çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, “Dokuz yıldır ihmal edilen köylerimiz vardı. Bunlara sahip çıktık. 3 yıldır, gece gündüz aralıksız çalışmalar sürüyor. 52 köyümüzü gidilebilir, yaşanabilir hale getirdik. Parke kilit taşı döşenmedik yol, mahalle kalmayacak” söylemlerinde bulundu.
İl Genel Meclisi’nde Bütçe Komisyonu Başkanı olarak da görev yapmasının Kiraz’a yönelik hizmetlerde artış sağladığına dikkat çeken Zeybek, “Kiraz’a daha çok para aktardık. Bunun örneği de Haliller köyü. Bu köyümüzde ilköğretim okuluna ve Kiraz Merkez İstiklal Okulu’na ödenek çıkarttık. Okullarımızın yenilenmesine katkı koyduk” şeklinde konuştu.
Haliller İlköğretim Okulu Müdürü Nurittin Şimşek ve İstiklal Okulu Müdürü Mehmet Oktay da Pilot Zeybek’e yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi