HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle uğraşanlar Odası seçimlerine kısa bu zaman kalan Başkan Adayları’da esnaf ziyaretlerine hız vermeye başladı.

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkan adayı Fatih Kök “ Önceki Dönem Bize destek veren üyelerimizden aldığımız güçle yenilen ve güçlenen ekibimizle birlikte yeniden aday olduk.
Bildiğiniz gibi ben Ödemiş’e yarım asırdır hizmet veren Kök Kardeşler ekmek fırınının ikinci kuşak işletmecisiyim işimi yaparken, titizlikle davrandığımız gibi bu oda yönetiminde bizlere verilirse dikkat ederek ve emek harcayarak, odamızı yöneteceğiz.
Aday olduğum günden bu zamana kadar Oda üyelerimize ulaşmaya çalıştık. Neredeyse tüm Mahallelere, köylere ve beldelere gittik ve oradaki üyelerimizle birlikte bir araya gelerek sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek, sorunları inceleme fırsatı bulduk. Tabii ki ulaşamadığımız, göremediğimiz üyelerimizde oldu. Onlarla da buluşup sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Ancak ulaşmazsak onlarda haklarını helal etsinler. İnşallah seçildikten sonrada onları da tek tek ziyaret gerçekleştireceğiz. Ulaşabildiğimiz Mahalle, köy ve beldelerde odamız ve esnaflarımız için yapacak olduğumuz projelerimizi anlattık. Projelerimiz başta dostluk olmak üzere komisyon kurulması, Ar-Ge ( Araştırma geliştirme ) birimi, Turizm çalışmaları, Bilgilendirme, Kurumsal İnternet sitesi, fuarlar, Toplu alım anlaşmaları, İletişim, Resmi kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Pazarcı esnafımız, üretim sektörü, Bakkal Amca Projemiz, yerel ürünlerimizin patent alınıp tanıtılması, pazarlama ve satış, Sosyal tesisler, birlikte hareket etme gibi birçok projelerimizi anlattık.
İşlerinde başarıya ulaşmış kişilerden kurulu genç ve tecrübeli ekibimizle tüm esnafımızın gelecekteki başarısına umut olmak için yola çıktık. Ziyaretlerimiz süresince bizi karşılayan dinleyen, samimi desteklerini bizlere gösteren tüm esnaf dostlarına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Şimdi onlardan 21 Ocak Pazar günü yapılacak olan Kongremize ve seçimimize katılarak bizlere destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi