İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Anayasa Değişikliği Referandumu için oyunu Urla'daki 80. Yıl Gazi Ortaokulu’nda kullandı.

Okula eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ile  birlikte gelen Başkan Kocaoğlu;  seçimlerin Türkiye’ye ve İzmir’e hayırlı olmasını diledi, bahçede vatandaşlarla sohbet etti. 1002 nolu sandıkta oy kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Üç buçuk senedir siyasetle yatıp siyasetle kalkıyoruz. Altını çizerek belirtmek istiyorum ki sandıktan ne çıkarsa çıksın yarın yine 80 milyon kardeş olarak yolumuza devam edeceğiz. Anadolu insanı olarak hem ekmeğimizi hem suyumuzu paylaşarak, asırlardır bu topraklarda bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olarak yaşıyoruz ve yaşamayı yine sürdüreceğiz. Artık ekonomiyi konuşmak, üretimi konuşmak, ülkenin kalkınmasını konuşmak, bizim hep beraber birincil görevimiz olmalı. O yüzden yarından itibaren ülkemizin kalkınması için yeniden hep beraber çalışmamız gerekmektedir. Başka türlü ülkemizdeki kara bulutları bertaraf etmemizin çaresi yoktur. Hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi