İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sürdürdüğü mahalle ziyaretleri kapsamında bu sefer Ödemiş'in batı Mahallerini ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde Ödemiş Şirinköy Yazlık Kahvehanelerin de muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu burada , Demircili, Yeniköy, Köseler, Işık, Yusufdere, Karadoğan ve Sekiköy Mahalle muhtarları ile görüşme yaparak muhtarların taleplerini dinledi ve gerekli talimatları verdi.

Buradaki buluşmanın ardından Bülbüller Mahallesine ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, geçtiğimiz gün ağabeyini kaybeden Bülbüller Mahalle Muhtarı Süleyman Çoban'ı başsağlığı diledi Mahallenin sorunlarını dinleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Bülbüller ziyareti sonrası Veliler Mahallesine ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, mahallede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ardından mahalle sakinleri ile buluşarak taleplerini dinledi. Veliler sakinleri Başkan Kocaoğlu'na verdiği zeytin ve meyve fidanı ndan dolayı teşekkür etti. Başkan Kocaoğlu burada vatandaşları üretim konusunda birlik olmalarını dileyerek kooperatifleşme olması gerektiğini vurguladı. Daha sonra Süleymanlar Mahallesine ziyaret eden Aziz Kocaoğlu ve beraberindekiler burada da mahalle muhtarı ve vatandaşlar la buluştu. Vatandaşlar yapılan tüm yollar için Başkana teşekkür ederek ziyaretinden dolayi çok memnun olduklarını belirttiler. Süleymanlar sonrası Kızılca Mahallesine geçen Başkan Kocaoğlu burada da yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve ardından mahalle sakinleri ile buluştu. Burada da vatandaşları dinleyen Kocaoğlu istekler doğrultusunda bürokratlarına gerekli talimatları verdi. Son olarak Kerpiçlik Mahallesine ziyarette bulunan Başkan Aziz Kocaoğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallede yapılan çalışmaları inceledi. Kerpiçlik sakinleri ile mahalle kahvehanesinde buluşan Başkan Aziz Kocaoğlu, vatandaşları dinledi. DSİ'nin bölgede yaptığı barajdan dolayı mevcut yollarının kapandığını yeni açılan yaklaşık 8.5 km'lik yeni yolun yapılmasını talep eden 7 yıla yakındır tozla mücadele ettiklerini söyleyen vatandaşlar Kocaoğlu'ndan yollarının yapılmasını istedi.

Talep edilen yolun kendileri tarafından incelendiğini söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu yolun DSİ'ye ait olduğunu ama yetkililer ile görüşüp yapmak istediklerini bu doğrultuda da yapacaklarını kaydetti. Kocaoğlu, "Kerpiçlik'e gelen yeni yol şuan DSİ nin sorumluluğunda ve yetkisinde. Ancak sizlerin talebini değerlendirdik ve yerinde inceleme yaptik. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu yolu yaparız. Yetkililer ile görüşme sağlayacağız ve yolu yapmak isteyeceğiz. Bu kapsamda talebinizi yerine getirerek yolunuzu yapacağım" dedi. Kerpiçlik liler tarafından alkışlanan Başkan Kocaoğlu muhtarlara ve vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerini noktaladı.





Editör: Haber Merkezi