31 Mart günü yapılacak yerel seçimler öncesi geçtiğimiz aylarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş’e gelerek vatandaşlarla buluştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sabah saatlerinde ilk önce Yeniköy biber pazarında vatandaşlarla buluştu. Daha sonra sırasıyla Küçükavulcuk, Birgi, Üçkonak, Gerçekli, Gereli, Alaşarlı ve Kızılcavlu Mahallelerini ziyaret eden Kocaoğlu burada vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşlardan helallik istedi.

Birçok Örnek İş Yaptım 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bizim bugünkü ziyaretimizin sebebi bugüne kadar bize destek olduğunuz için teşekkür etmekti. 1 Ekimde basın toplantısı yaparak bir daha aday olmayacağımı ve yeni arkadaş gelerek azimle çalışacağını düşünerek, siyasette koltuğu bırakmak kazanmak kadar ulvidir diyerek, aday olmamaya karar verdim. Şu anda sizleri ziyaret ederek helallik istiyorum. Sebebi ziyaretim budur. Birçok örnek iş yaptım. Bizim belediyeciliğe getirdiğimiz birçok yenilik vardır. Belediye başkanı kentin kalkınmasından da sorumludur her sektörde tarımından, sanayisinden, turizmden her sektörde kentin kalkınmasından da sorumludur. Belediye başkanı liderliğinde kentin bütün zenginliklerini ve varlığını harekete geçirip kenti kalkındırmak gençlere istihdam sağlamak ve gelirleri artırmak belediye başkanlığının ulvi görevlerindedir” dedi.

Ödemiş'e Raylı Sistem Gelecek 

“En az diğer hizmetleri yapmak kadar arazi yollarını asfaltlamayı Cumhuriyet tarihinde ilk defa dile getiren ve yapan belediye başkanıyım. Şimdi Konak merkezde Bornova merkezde kim ulaşımdan nasıl yaralanıyorsa, İzmir’in her tarafında 6 ay içerisinde yararlanacak sistemi kurduk. Bütün sistemi büyükşehir çalıştıracak. Bu sistemden Seferihisar da Şubat başı gibi yararlanmaya başlayacak. Ondan sonra her tarafta yayılacak. Önümüzdeki yıllarda Ödemiş ve Küçükmenderes havzasına raylı sistem gelecektir. TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak proje çalışmaları devam ediyor. Hepinize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi