Sabah İzmir Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle muhtarlık önlerinden alınan mahalle sakinlerine  İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran ve Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen eşlik ettiler. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı gezide Atatürk Müzesi de ziyaret edildi.
İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran ; “İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından mahalle sakinlerimize yönelik olarak Sasalı Hayvanat Bahçesi ve Körfez gezisi düzenlendi. Mahalle sakinlerimiz gönüllerince bir gün geçirerek eğlencenin tadını çıkardılar. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen; “İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından mahalle sakinlerimize yönelik olarak Sasalı Hayvanat Bahçesi ve Körfez gezisi düzenlendi. Mahalle sakinlerimiz gönüllerince bir gün geçirerek eğlencenin tadını çıkardılar. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi