HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş CHP Eski İlçe Başkan Emin Öztürk ön seçimle ilgili olarak bir değerlendirme yaparak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin menfaati açısından 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Koca Başkan Öztürk,  CHP’nin 2.bölgeden mutlaka 8 milletvekilini meclise göndermesi gerektiğini belirtti.

7-8 sıradan seçimlere girecek olan adaylara şimdiden hayırlı olsun dileklerini ilettiğini belirten Öztürk; “2.bölgede yapılan ön seçimde liste gayet güzel çıktı. Yalnız Türkiye’nin menfaati bakımından bu seçimin 7 Haziran’da büyük önemi var. Bu seçimlere CHP 2.bölgeden mutlaka 8 milletvekilli çıkarması gerekiyor. Bunun zor olduğunu düşünmüyorum.7 ve 8.sıradaki arkadaşlarımız kendilerini vekil olarak görebilirler.7-8.sıradaki arkadaşlarımız çok değerli arkadaşlarımızdır. Bunu CHP’nin seçmeni gereğini yapacaktır. Ön seçimin kendisini göstermesi gerekir.”

CHP’nin iktidara gelmesi için yapılacak seçimlerde ön seçim yapmasının büyük önem taşıdığını belirten Öztürk “ Bundan sonra ön seçim yapıldığı zaman CHP iktidara gelir. Üyeler kendi özgür iradelerini kullandılar. İzmir 1. ve 2. bölgede çok güzel bir ön seçim oldu. Bütün arkadaşlarımızı yapılacak olan genel seçimlerde ön seçimde çalıştıkları gibi çalışmaya davet ediyorum. Ön seçimde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışınsın ki Parti kazansın.”

Editör: Haber Merkezi