Kiraz Zihinsel Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği üyeleri Gümüldür orman Kampında bir günde olsa tatilin keyfini çıkartılar.

Kiraz Zihinsel Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Üyesi Mustafa Bostan hayatında ilk kez denize geldiğini belirterek duygularını şöyle dile getirdi; “Ben 53 yaşındayım bugüne kadar sadece denizin kenarından geçme şansım oldu. Ben doğuştan engelliyim hiç denizde yüzme şansım olmadı. Bize bu imkanı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Engeli Hizmetleri Şube Müdürlüğüne ,İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu’na bize tanıdığı imkanlar için çok teşekkür ederim” dedi.

Kiraz Zihinsel Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği üyesi annelerde İzmir Büyükşehir Belediyesi Engeli Hizmetleri Şube Müdürlüğüne, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ettiler.

Kiraz Zihinsel Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Atiye Okka ; “Kiraz Zihinsel Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği üyeleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Engeli Hizmetleri Şube Müdürlüğüne, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nun desteği ve katkılarıyla bir günde olsa güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Bu etkinlikle ile engellilerimiz mutlu bir gün geçirdiler. Emeği geçen herkese sonuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi