HABER: TOLGA KIZGIN

Kiraz Belediyesi ile Kiraz Devlet Hastanesi arasında imzalanan protokol ile birlikte hastaların Kiraz Devlet Hastanesi’ne ulaşımında büyük bir hizmete imza atılıyor.

KİRAZLI HASTALAR ARTIK MAĞDUR OLMAYACAKLAR

İmzalanan protokole göre hayata geçirilecek olan ortak projede, ulaşım sorunu çeken Kirazlı vatandaşlar bundan sonra Kiraz Belediyesi tarafından özel olarak tahsis edilen araç ile hastaneye götürülecek. Hastaların tedavi süreçleri tamamlandığında da aynı şekilde, tahsis edilen araç vasıtasıyla evlerine götürülecekler. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile Kiraz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Emrah Karakaya ve Hastane Müdürü Durmaz Erdem tarafından imzalanarak hayata geçen proje, özellikle dar gelirli ve ulaşım zorluğu çeken Kirazlı vatandaşlar için büyük önem arz ediyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BİR ÖNEMLİ ADIM DAHA


Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, “Kiraz’da uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın, daha sağlıklı şartlarda tedavi edilmeleri sağlanacak olup, iş gücü kaybı önlenerek mahallinde etkin tedavi imkanlarına kavuşmuş olmalarını hedefleyerek, bu çalışmayı hayata geçirdik” dedi.

SOLUĞU HASTALARIN YANINDA ALDI


Kiraz Belediye Başkan'ı Saliha Özçınar Şengül, protokol imzalarının ardından soluğu Kiraz Devlet Hastanesi’nde tedavi amacıyla bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların ihtiyaçları konusunda bilgiler alan Şengül, “Ziyaretimizle hastalarımıza bir nebze olsun moral aşılayabildiysek ve acılarını hafifletebildiysek, ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi