Kiraz AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş, AK Parti Volkan Taş, AK Parti Gençlik Kolları Koordinatörü Ünal Arı 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesinde ziyaretlere başladılar. Aktaş ve gençlik kolları üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatlarıyla siyasi parti gözetmeksizin gençlik kolları olarak ziyaretlere başladıklarını belirtti.
Bu ziyaretler sırasında vatandaşların kendilerine çok sıcak ve samimi davrandıklarını belirterek, ziyaretler sırasında ilginç durumlarla da karşılaştıklarını söylediler.
Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş, “Yapmış olduğumuz ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızda olumlu tepkiler aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’ndan gelen talimatlar doğrultusunda ev ziyaretlerimize başladık. Bu ev ziyaretlerimi yaparken çok ilginç durumlarla karşılaştık. Uzun yıllardan beri Kiraz’ın içinde ikamet ettiğini belirten Hatice Karadağ teyzemiz bize CHP’li olduğunu ve CHP’den kimsenin kapısını çalmadığını belirtti. Bundan sonra gençlik kolları olarak ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi