HABER: GAMZE ONAN

Kiraz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kiraz’ın birçok mahallesinde gerçekleştirilmekte olan yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Kiraz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar Kibar Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Yeşildere Mahallesi Hacılar – Keşkek bağlantı yolu, Aydoğdu Mahallesi ova mevkii, Hisar ve Saçlı Mahallelerinde gerçekleştirilmektedir.

Yapılan çalışmalar Kibar Mahallesi’nde yol bakım, onarım ve temizlik çalışmaları olarak, Akpınar Mahallesi’nde ki çalışmalar yol bakım, onarım ve temizlik çalışmaları şeklinde, Yeşildere Mahallesi Hacılar – Keşkek bağlantı yolu yol bakım, onarım ve temizlik çalışmaları ve Hisar – Saçlı Mahallelerinde bağlantı yolunun bakım, onarım ve temizlik çalışmaları şeklinde yapılmaktadır.

Diyaliz hastası vatandaş için

Kiraz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kiraz Aydoğdu Mahallesi Ova Mevkii’nde ikamet eden diyaliz hastası bir vatandaş için yola taş döşeme çalışmaları yapılmaktadır. Yapılan çalışmalar ile birlikte vatandaşın ulaşımının kolaylaştırılmak istendiği belirtildi.

Engelli vatandaş için

Kiraz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hisar Mahallesi’nde ikamet etmekte olan engelli vatandaş için parke taşı döşeme çalışmasının yapılmakta.

Editör: Haber Merkezi