HABER: SEMİH DURSUN


Kiraz Şehit Uysal Parkı’ndaki 
Atatürk Anıtı’na Milli eğitim Müdürü Osman Yazıcı tarafından, çelenk sunması Saygı duruşu İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından kutlamalar Atatürk Okulu’nda devam etti.

Gerçekleştirilen törenlere Kaymakam Mustafa Akgül, Belediye Başkan Vekili Ali Cura Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı, Atatürk Okulu Müdürü Hüseyin Efeoğlu ve daire müdürleri, öğrenciler öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

 “EĞİTİM VAZGEÇİLEMEZ, ERTELENEMEZ BİR SÜREÇTİR”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı ise konuşmasında değişen ve gelişen global dünya içerisinde eğitimde de çağdaş seviyeleri yakalamanın zorunlu olduğunu belirterek, eğitimin maddi ve manevi kültürel değerleri geliştirip koruyarak gelecek nesillere aktaran vazgeçilemez, ertelenemez bir süreç olduğunun altını çizdi.
Eğitimi olumsuz etkileyen tüm unsurların bilindiğini ve olumsuzlukların ortadan kalkması için bütün enerjileriyle çalıştıklarını kaydeden YAZICI, öğretmen, yönetici, öğrenci ve velilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak ilköğretim haftasını kutlayarak 2015- 2016 Eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.
Okulun 4.sınıf öğrencilerinin, yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz çiçeklerini sunmasının ardından sınıf ziyaretleri ve 1.sınıf öğrencilerine hediye takdimi ile program sona erdi.

Törene katılan öğrencilere Kiraz Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Kitap ve çikolata dağıtıldı. Ayrıca Kiraz Belediye başka Vekili Ali Cura Öğrencilere çanta dağıtarak öğrencilerimizin yüzünü güldürdü. Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül törenden sonra sınıflara ziyaret ederek öğrencilerle dertleşti. Öğretmenlerin, öğrencilerin ve personelin ilköğretim haftasını kutladı. .Kiraz Atatürk İlk Okulu Müdürü Hüseyin Efeoğlu ise törene katılan emeği geçen her kese teşekkür etti.

Aynı zamanda gerçekleştirilen kutlama töreninde Atatürk Okulu öğrencilerinden Arzu Akkın ve  4/D sınıfından Kevser Arslan’ın şiir okumasının  ardından öğrenciler halk oyunları gösterisi yaptılar.

Editör: Haber Merkezi