KİRAZ'IN İĞDELİ MAHALLESİNDE LOKANTACILIK YAPAN MUSTAFA GÜDÜCÜ İŞYERİNDE KARISININ BIÇAK DARBELERİ İLE ÖLDÜ
Kiraz ilçesine bağlı İğdeli mahallesinde dün meydana gelen olayda bir işyeri sahibi kendi mekanında bıçaklanarak öldürüldü.Edinilen bilgilere göre, İğdeli mahallesinde oturan ve burada Lokanta işleten Mustafa Güdücü (48) adlı evli ve 2 çocuk sahibi şahıs dün sabah saat 08.00 sıralarında kendi işyerinde eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

İşyerine gelen komşuları lokantaya girdiklerinde Mustafa Güdücü'nün yerde hareketsiz halde yattığını görünce durumu Kiraz İçe Jandarma Komutanlığına haber verdiler.Olay yerine gelen Jandarma timleri işyerinde yaptıkları incelemelerde Lokantacı Mustafa Güdücü'nün bıçaklanarak öldürüldüğünü gördüler. Eşini bıçaklayarak öldüren Hatice G. (21) olay sonrası lokantanın içerisinde bekleyerek Jandarma timlerine bıçağı ile birlikte teslim oldu.Olay yerinde sinir krizleri geçiren Hatice G. adlı bayan burada ağlayarak neden böyle yaptın diye ağladığı belirtildi. Yakınları tarafından eşi ile aralarında bir şey olduğunu bilmediklerini, karı kocanın iyi geçindiklerini bildiklerini söylediler.

Olay Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bildirildi. Yapılan ilk incelemenin ardından şahsın cesedi İzmir Adli tıp kurumuna gönderildi.Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

 

Editör: Haber Merkezi