PTT'nin 174. yıldönümü nedeniyle Kiraz Ptt Müdürlüğü olarak, Müdür Vekili Adem Kaya ve personeli tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı ve saygı duruşunda bulunuldu.

Temeli  23 Ekim 1840 yılında atılan ülkemizin en köklü kurumlarından , sürekli olarak kendisini gelişen teknolojiye göre yenileyerek günümüze kadar varlığını koruyan  PTT A.Ş. 174. yılını kutluyor.

Çelenk töreninin ardından İlçe Kaymakamlığı ziyaret edildi. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kiraz PTT Müdür Vekili Adem Kaya, PTT ailesi olarak 1840 yılından bugüne kadar sürekli olarak gelişen teknoloji ile kendisini yenileyerek hemen hemen her alanda biz de varız diyerek hizmetlerimiz devam etmektedir. Başlıca hizmetlerimizden bahsetmek gerekirse; yurtiçi ve yurtdışı  havale kabul, ödeme, çek kabul, kargo-kurye, mektup postası, bileşik posta hizmetleri, Western unıon kabul-ödeme, enteraktif işlemler, döviz bozma işlemleri, emekli  maaş ve sosyal yardım ödemeleri, anlaşmalı bankaların kredi kartı tahsilatı ve kredi ödeme işlemleri, ev ve cep telefon tahsilatları,izsu ve elektrik faturası tahsilatı,yine anlaşmalı bankalar adına maaşını PTT den alan vatandaşlarımıza kefilsiz kredi verme işlemleri, anlaşmalı bankalarla  yurtiçi ve yurtdışı  eft-upt işlemleri. Ayrıca sanal alışveriş merkezi PTT AVM, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) , elektronik yazışma (KEP,) mobil iletişim ağında PTT CELL, altın satışlarımız ve sigortacılık işlemleri gibi toplamda 286 adet iş çeşitliliğimizden bazılarını öne çıkarabiliriz.  174 yıllık tecrübenin verdiği güvenle, müşteri memnuniyetini  ön planda  tutarak halka hizmet,hakka hizmet  deyip her zaman hizmetlerimizi en iyiye götürmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

HABER: SEMİH DURSUN

 

Editör: Haber Merkezi