HABER: SEMİH DURSUN 



Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 7. Sınıflar arası Münazara yarışmasında 14 okul arasında finale kalan Ceritler Ortaokulu, Umurlu Ortaokulu ile yaptığı yarışmada birinci oldu. Kiraz Sağlık Meslek Anadolu Lisesi’nin Konferans salonunda düzenlenen münazarada yarışmacıların gösterdiği yüksek performans büyük çekişmeye sahne oldu ve finalde Jüri üyeleri karar vermekte zorlandı.

Ceritler Ortaokulu Müdürü Erkan Oruç ; ” Bu yarışmayı düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı’ya teşekkür ederim. Bu yarışma sayesinde öğrencilerimin ufku açıldı, kendilerine olan güvenleri arttı. Bu Yarışmada emeği geçen öncelikle Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Sayime Arıkız’a, Okul Müdür Yardımcısı Neslihan Irmak’a, , Türkçe Öğretmenimiz Şerife Bozkurt ‘a ve Okulumun değerli Öğretmenlerime ayrı ayrı teşekkür eder, yarışmada görev alan öğrencilerimizi ve onları destekleyen 7/A sınıfı öğrencilerini tebrik ederim.”

Ceritler Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Sayime Arıkız, ” Umurlu Ortaokulu’ nu tebrik ediyorum. Biz kazandık ama onlar da çok başarılıydılar. Köy okullarımızın ne kadar değerli olduğunu bu yarışmada bir kez daha ortaya çıktığını görmekteyiz. Köy okullarındaki öğretmenlerimizin fedakârca çalışmaları ve öğrencilerin başarısı takdir toplamıştır.” 

Editör: Haber Merkezi