HABER: AYŞE AKYÜZ





Kiraz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan  ,İzmir Kalkınma Ajansı, 2014 Bilgi Toplumuna Dönüşüm ve Bilgi İletişim Teknolojileri Mali Destek Programı kapsamında hibe almaya hak kazanan “Dijital Tespit Şefkatli Hizmet” isimli proje ile 12 yeni istihdam gerçekleşti.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül; 26 Ocak Pazartesi Günü işe başlayan 3 mobil ekip, 5 iletişim noktası personeli, sağlık memuru, bilgisayar teknikeri, proje yürütücüsü ve koordinasyon merkezi yetkilisinden oluşan proje ekibini ve belediye çalışanlarını ile dün Koru Otel’de öğlen yemeğinde buluştu.

Kiraz Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personelinin katıldığı yemekte; meclis üyeleri ve | | | | çalışanlar, kendilerini yeni ekibe tanıtarak onlara çalışma alanları konusunda işbirliğine hazır olduklarını belirtip, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Saliha Şengül; Proje ekibinin yaptıkları hane ziyaretlerinde vatandaşlarımıza daha faydalı olabilmek için kapsamlı bir eğitim programı ile göreve hazırlandığını, bir haftadır eğitim gördüklerini ve eğitimlerin bir süre daha devam edeceğini belirtti. Düzenlenen öğlen yemeğinin de tanışma ve bilgilendirme süreçlerinin bir parçası olduğunu ve bu projenin ilçemize çok büyük katkılar sağlayacağı inancında olduğunu ifade ederek tüm personele başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi