HABER : NAZİF HARUPÇU

Kiraz Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle, kapalı pazaryerinde halka açık iftar yemeği verildi.Burada düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun, Sosyal İşler Başkanı Nazmi Yılmaz, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Ak Parti ilçe Başkanı M. Emin Avşar, Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 2500 kişinin katıldığı İftar sonrası İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı konuşmasında, “Ramazanın başlangıcı gibi, sonunu da huzur içinde geçirmeyi İslam âlemi olarak canı gönülden istiyoruz. Her Ramazan ayında coğrafyamızın etrafında sorunlar yaşamaktayız. Ülkemizde birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Aslında huzurun ne kadar önemli olduğunu bu coğrafyada yaşayanların bize göstermiş olduğu birçok noktada idrak etmiş oluyoruz.

Ramazanın yüzü suyu hürmetine, Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Arakan’ da ve Dünyanın birçok yerinde yaşanmış olan ve yaşanmakta olan bu zulüm, sıkıntı ve ıstıraplar, o vatandaşlarımız, o insanlarımız, o soydaşlarımız için olumlu bir biçimde, bizlerin de bu noktada duası, hem de gayretiyle,  Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu bu gayretlere, bir nebze olsun bizlerinde desteğiyle, Oradaki insanlarda bir sonraki Ramazan ayında ve Ramazan bayramında bizler nasıl burada

Gök kubbe içinde hoş bir şekilde Ramazanı icra ediyorsak, burada 2500 kişiyle beraber olup aynı masayı paylaşıyorsak, aynı tabaktan yemek yiyorsak, Birlik, beraberliğin ruhunu yaşıyorsak, Bu coğrafyada bu insanlarımız bu güzel durumu yaşarlar. Önümüzdeki süreçte, tabii ülkemizde çok önemli gelişmeler söz konusu. 7 Haziran seçimlerini geçirdik. 7 Haziran seçimlerinde de hep birlikte olduk. İnşallah biz Ak Parti olarak 13 yıldır ülkemizi başarılı bir şekilde bugünlere getirdiğimiz gibi, Bu seçimlerde de milletimiz önümüze farklı bir tablo ortaya koydu.

Bizde üzerimize düşeni Milletimiz adına yapma gayreti içerisinde olacağız.  Bu anlamda ülkemizde İktidar sorunu olmaması için, Boşluk olmaması, Bu boşluk içerisinde bölme gayretleri olmaması için her türlü gayretleri göstermeye devam edeceğiz. Mübarek Ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini arzu ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi