Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Sivil Toplum Kuruluşları ile diyaloğu güçlendirmek adına 16 Aralık Salı akşamı, ilçemizde bulunan oda ve kooperatif yönetim kurulu üyelerine yemek düzenledi.
Belediye Başkanı Saliha Şengül, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Cura, Meclis üyeleri Ali Gürgen, Turgut Pınar, Cemil Savran ve Erkan Kaymak ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe; Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Ziraat Odası Başkanı, 27. Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Kiraz İçin Yürek Yüreğe

Düzenlenen yemekte birlik ve beraberlik dilekleri sıklıkla dile getirildi. Bu tür davetlerin periyodik yapılması önerisi Belediye Başkanı Saliha Şengül tarafından memnuniyet ile kabul edildi. Kuruluşların üyeleri ile bir araya gelmek için yapılacak etkinliklerde nasıl bir yol izleneceği planlandı.

Başkan Saliha Şengül yaptığı konuşmasında; davete iştiraklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. Dokuz aylık süreci, yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı anlattı. Kiraz Belediyesi’nin maddi durumunu toparladığını ve şirketi batmaktan kurtardıklarını ifade ettiğinde salonda büyük bir alkış koptu. Kuruluşların dilek ve önerilerini dinleyerek;  Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Akbaba’nın belediye içerisinde bir Esnaf Masası kurulması önerisini en kısa sürede hizmete sunacaklarını belirtti.
Editör: Haber Merkezi