Kirazda gaziler günü kutlaması sabah saatlerinde şehit Birol Uysal parkında başladı. Cumhuriyet meydanında başlayan törenlere Kiraz Kaymakamı Garnizon Komutanı ve Kiraz Belediye Başkanlının çenek sunumuyla başladı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından ;İlçe Jandarma komutanlığında görevli bir personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Bir öğrenci tarafından günü anlam ve önemini belirten şiir okundu.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül Özçırak Kiraz Belediyesi ait Koru Otelde gazilere için bir yemek düzenledi. Kiraz Belediye Başkanından birer takım elbise isteyen gazileri kırmayan Belediye  Başkanı Saliha  Şengül Özçırak bayramda   takım elbiselerin hazır olacağını belirti. Gaziler düzenlenen yemek için Başkan Özçınar’a teşekkür ettiler.

Özçınar “memleketimizin kurtuluş mücadelesinde kolunu bacağını veda eden ve kanlarının son damlasına kadar vatan istikbali için savaş gazilerimizin bu onurlu günü kutluyorum. Sayın gazilerimize en derin minnet duygularımı iletiyorum.”

 

 HABER:SEMİH DURSUN 

Editör: Haber Merkezi