HABER: NAZİF HARUPÇU





Karayolları Bölge Müdürlüğü, İzmir’in Kiraz ilçesiyle, Manisa İlinin Alaşehir ilçesini birbirine bağlayan karayolunda köprü bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Kamyon ve Ağır vasıta araçlarına trafiğe kapatıyor.

2. Bölge Müdürlüğü tarafından, Sarıgöl ilçesinde köprü güçlendirme çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs 2015’ten, 3 Mayıs 2015 tarihine kadar olan aralıkta Üç gün boyunca karayolu Tır, Kamyon ve ağır vasıta araçlarına kapalı olacak. Diğer araçlara da Dadağlı-Günyaka mahalleri güzergâhı kullanılarak, Sarıgöl üzerinden Alaşehir karayoluna ulaşımları sağlanacak.

Uyarı levhaları konuldu

Karayolları 21. Şube şefliği, Kaymakçı-Çaylı-Beydağ-Kiraz yol kavşağı başta olmak üzere, Alaşehir istikametinde de Sarıgöl-Alaşehir yolu güzergâhı-Birgi Kiraz yol kavşaklarına uyarı levhaları yerleştirdiler.

Yetkililer açıklamalarında, Alaşehir istikametinden Sarıgöl yolu güzergâhı üzerinde bulunan Avşar barajı alt kısmında bulunan Gireli köprüsünde güçlendirme ve dolgu çalışmaları nedeniyle, Kiraz istikametine gelirken Günyaka ve Dadağlar mahallelerinden 18 kilometrelik çevre yolu kullandırılarak hafif araçlar seyredebilecek. Bunun haricinde ise Tır, Kamyon ve ağır vasıta araçları ile 1 Mayıs ilâ 3 Mayıs tarihleri arasında bu yolu kullanamayacak. Ağır vasıta sürücülerinin buna dikkat etmeleri, diğer Özel ve hafif araçların ise belirtilen güzergâh üzerinde yol işaretlerini dikkat etmeleri ve işaretçilere uymaları istendi.

 

Editör: Haber Merkezi