HABER: Gamze ONAN


Ödemiş Belediyesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Kınlı ve Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Poyraz, Tedaş Yetkilisi Dursun Palamut’u ziyarette bulunarak elektrik kesinleri ile ilgili bilgi aldılar.

Bir haftadır Ödemiş çevre mahallelerinde meydana gelen elektrik kesintisi sebebiyle özellikle içme suyu pompalarının çalışmaması vatandaşları çileden çıkardı. Konuyla ilgili yetkilileri çözüm üretmeye davet eden MHP’li Kınlı konunun takipçisi olarak Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Poyraz ile birlikte TEDAŞ Müdürü Dursun Palamut’u ziyaret etti.

Yoğun kar yağışı sebebiyle özellikle ana elektrik hatlarının kopması ve direklerin kırılmasından kaynaklı bir elektrik kesintisi olduğunu belirten Palamut, konuyla ilgili hızlı bir çalışma içerisinde olduklarını bugün ve yarın elektrik kesintisi olan mahallelere elektrik verilmeye başlanacağını belirtti.  Horzum’da durumun daha ciddi olduğunu belirten Palamut,  “Kırılmış 10 adet direk var en kısa zamanda burada ki çalışmalarda hızlı bir şekilde yapılacak”  dedi.

Kendilerine verdikleri bilgiler için teşekkür eden Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Poyraz, özellikle elektrik kesintisinden kaynaklanan su kesintilerinin vatandaşlar için büyük bir sorun teşkil ettiğini belirterek, bu konuda da İzmir Büyükşehir Belediyesinin su pompalarında jeneratör kullanarak bu soruna çözüm bulmaları gerektiğini söyledi.
Vatandaşların özellikle hayvancılıkla uğraşanların bir haftadır yaşadığı sıkıntıya ses verilememesi yetkililerin bu konuda çalışma yapmamasına da anlam vermediklerini belirten Kınlı ve Poyraz,  bundan sonra  yaşanacak olan aynı sıkıntıların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerekliliğine vurgu yaptılar. 

Editör: Haber Merkezi