Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek, Polis Teşkilatının kuruluşunun 169 yıldönümü nedeniyle Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek’i makamında Emniyet müdür Yardımcısı Ahmet ordu ve Ödemiş Emniyet Müdürlüğü personeliyle birlikte ziyarete bulunarak Ödemiş çevresinde takılan mobese sistemi ve Ödemiş emniyet Müdürlüğü yüzme havuzuna katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve çiçek sundu.

 HABER: AYŞE AKYÜZ

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek Polis teşkilatının kuruluşunun 169 yıl dönümünü kutlayarak Emniyet teşkilatının şöyle konuştu, “Polis teşkilatı olarak gece gündüz demeden bizlerin güvenliğini sağlamak, bizleri korumak için sarf eden güvenlik güçlerimize teşekkürü bir borç biliriz. Sizlerin başarılarıyla gurur duyar mutlu olduğum kadar sizlerin olumsuzlukları beni mahcup eder. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

“OKAN KESTEK’E KIZINDAN ŞİİRLİ SÜRPRİZ”

Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek’e bir sürprizde kızından geldi. Kestek ‘in Birgivi kolejinde okuyan kızı Ada Kestek ve arkadaşları makamında ziyaret ettiler.

Polis teşkilatının kuruluşunun 169 yıl dönümü nedeniyle Birgivi Koleji öğrencileri Emniyet Müdürü Okan Kestek'i makamında ziyaret etti. Kestek ’in Kızı Ada Kestek'te babasına bir sürpriz yaparak arkadaşlarıyla birlikte hazırlamış oldukları Resim afişleri ve şiirleri hediye ederek şiirini babasına okudu. Öğrenciler polisler için hazırladıkları afişleri Kestek 'e hediye ederek Polis haftası nedeniyle hazırladıkları şiirleri Kestek’e okudular. Kestek öğrencilerin hepsine teşekkür ederek onlara meyve suyu ve kek ikramında bulundu Öğrenciler Polis teşkilatını gezerek incelemelerde bulundular. Öğrenci ve Öğretmenler ilçe emniyet Müdürlüğü önünde Okan Kestek ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: Haber Merkezi