HABER: AYŞE AKYÜZ


AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelen İzmir İl Başkanı Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin Küçük Menderes Havzası’nda AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle buluştu. Keskin önce Tire İlçe teşkilatında kadın kolları ile bir araya geldi. Tire Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yaşa ve üyeleriyle bir araya gelerek genel seçimlerde izlenecek yol ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Ardından Ödemiş İlçe Teşkilatına gelen Keskin’e burada Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, Ak Parti İzmir Mali İşler Kadın Kolları Sorumlusu Seyran Yıldız Karahanlar, İzmir İl Teşkilatı yerel yönetimler sorumlusu Tülay Balcı, Ödemiş Teşkilatından sorumlu başkan yardımcısı Leyla Okyay eşlik ettiler.

7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen İzmir İl kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin “İzmir İl Kadın Kolları yönetimi olarak 7 Hazirana kadar Beydağ, Kiraz, Tire, Bayındır ve Ödemiş İlçe teşkilatlarını ziyaret edeceğiz. Önümüzdeki seçim çok önemli olacak.7 Haziran bir kader seçimi olacak. Bu seçimlerde 400 milletvekili hedefimizdir. 7 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız. Başkanlık sistemini Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu seçimlerde kadın kollarının göstereceği başarı partinin başarısından da çok önemlidir.”

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ve beraberindekiler Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in annesinin vefat etmesi nedeniyle annesinin evine taziye ziyaretinde bulundu. Ardından Kiraz ve Beydağ’da ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi