HABER: GAMZE ONAN

Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş’te partilileriyle buluştu, Kiraz Bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi. Müteahhit Ahmet Topal’dan bilgi aldı ve yolun 2017 yılında açılacağını söyledi.

Sürekli ilçe merkezinde ilçe başkanı Halil Demir, yöneticiler ve partililer tarafından karşılandı. Sürekli ilçe merkezinde yaptığı konuşmada,  muhalefetin seçim beyannamesini kaydederek,  “ Onlar bol keseden atıyorlar. Biz sorumluluk sahibi bir partiyiz. Şu anda ve 7 Haziran’da iktidar bizdik. 13 yıl iktidarda bizdik, 1 Kasım dada biz olacağız.  Ne dediysek onu yapacağız. Herkes müsterih olsun.      

Terör olaylarına değinen Sürekli “ Terörün belini kırdık, 2000 den fazla terörist öldürdük. Biz halkı kazandık, halk devletin milletin yanında,  bu bakımdan şansımız yüksek. Çözüm sürecinde istihbarı bilgiler çok yüksekti.  Teröristlerin her şeyini,   hangi mağaralarda kaldıklarını, silahlarını çok iyi biliyoruz. Devletimiz güçlü.”  diyen sürekli Halkın gönlüne girmeyi başardık, halk yer yer teröristlere karşı mitingler yaptı.”

Sürekli daha sonra, Kiraz bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi ve müteahhit Ahmet Topaldan bilgi aldı yolun, 2017 yılında hizmete gireceğini açıkladı.

Bademli seçim bürosunu açan Sürekli Bademli pazarını dolaştı, pazarcılarla tanıştı. 

Editör: Haber Merkezi