Ödemiş Kent Meydanı Düzenleme Projesi için jüri üyeleri değerlendirmeye başladı.
 
Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Merkezi Tasarım Projesi yarışması için gelen 34 proje, jüri üyeleri tarafından incelenmeye başlandı.
 
Çekül Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güzin Konuk’un da yer aldığı, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı ve inşaat mühendislerinden oluşan 16 kişilik jüri ve danışma kurulu üyeleri iki gün boyunca Türk Hava Kurumu binasında çalışmalar yapacaklar.
 
Ödemişlilere, “Gelin en güzel meydan düzenleme projesini birlikte belirleyelim”
çağrısında bulunan Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Mevcut belediye binamızı yıkarak yerine yapacağımız meydan düzenlemesi kentimizin çehresini değiştirecek. Ulusal alanda düzenlediğimiz yarışmaya 34 projenin katılması bizleri çok mutlu etti. Türkiye genelinde düzenlenen buna benzer yarışmaları göz önünde bulundurduğumuzda, bunun rekor sayıda olduğunu ifade edebiliriz. Jürinin değerlendirmesinden sonra THK binasında sergilenen projeler, 4 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm halkımızın görüşlerine sunulacaktır. Ödemişlilerin en güzel meydan projesini seçeceğine inanıyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi