Başkan Mehmet Taşlı’nın yanı sıra Hulya Cavus, Safiye Özçelik, Ümran Ates, Hüseyin Buldan ve Selim Şahan ile birlikte geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimler sonucunda meclis başkanlıklarına seçilen Tarım Ve Hayvancılık Meclisi Başkanı Tekin Alpsoy,  Engelli Meclisi Başkanı Hülya Şeber, Mahalle Meclisi Başkanı Hüseyin Buldan, Esnaf Meclisi Başkanı Necati Gülgen ve Kültür Sanat Meclisi Başkanı Nezihe Nezihe Kocaağaç Uzunkol, Şehir ve İmaccılık Meclisi Başkanı Abdullah Gümüş’ün de bulunduğu ziyaret için Başkan Eriş, “Kentimizi Ödemiş ailesi olarak birlikte yönetme hedefimiz adına bize en büyük gücü veren Ödemiş Kent Konseyimizin yürütme kuruluna bu güzel ziyaretleri için teşekkür ederim. Kent Konseyi’mizin görüş ve önerileri yolumuza ışık tutuyor” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, son genel kurulda oluşturulan meclislerin yürütme kurulu ve başkanlarının belirlendiğini belirterek, yeni meclis başkanlarını tanıttı.

Sırasıyla birer birer kendilerini tanıtıp, ilçedeki önemli sorular ve çözüm projeleri hakkında görüşlerini ortaya koyan meclis başkanları Belediye ile uyumlu bir çalışma içinde olmak istediklerini söylediler.

Zaman zaman sohbet havasında geçen ziyarette, Kent Konseyi’ni önemsediğini ve ilçede yaşanan sorunlarla ilgili çözüm önerilerini dikkate alacaklarını belirten Eriş, “Kent Konseyleri, içişleri Bakanlığı’nın çıkardığı bir yönetmelikle kurulmuştur. Bu bakımdan belediyenin bir alt kurumu olarak algılanmamalıdır. Kent Konseyi, bir yerin sivil aklıdır. Yeni seçilen başkanları kutluyor, ilçemiz adına uyum içinde güzel işlere imza atmayı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Kent Konseyi’nden ilerleyen zaman içinde çözüm önerileri hakkında dosyalar beklediklerini belirten Eriş, “Bu şehir hepimizin. Bu nedenle ortak akıl ile yönetmeyi diliyor ve istiyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı da kendilerini anlayışla karşılayan başkan Eriş’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi