Kent Konseyi Kadın, Gençlik ve Çocuk Meclisi Toplantıları 30 Kasım’da

Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kasım ayı toplantısını geçtiğimiz gün Kent Konseyi toplantı salonunda yaptı. Toplantıda, mevcut meclis ve çalışma gruplarının seçimli toplantı tarihleri ve vatandaşlardan kurulması talep edilen çalışma grupları konuları görüşüldü.
Kadın, Gençlik ve Çocuk Meclislerinin seçimli kuruluş toplantılarının 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılması kararı alındı.

Mevcut çalışma gruplarının yanında kurulması talep edilen "İngilizce Konuşma ve Yabancı Dil Çalışma Grubu, Girişimcilik Çalışma Grubu, Kitap Okuma Çalışma Grubu, Felsefe Çalışma Grubu, Osmanlıca Tarih-Edebiyat Çalışma Grubu ve Ödemiş Tanıtım Çalışma Grubu’nun isimleri ve içerikleri kapsamlı değerlendirildikten sonra kurulmalarına karar verildi.

Başkan Mesut Ekmekçi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “30 Kasım Pazar günü Kadın, Gençlik ve Çocuk Meclisimizin seçimli toplantılarını yaparak gruplarımızı aktif hale getirmeye başlayacağız. Ödemiş için gönüllü çalışmaya hazırım ve Ödemiş için bir fikrim var diyen herkesi Kent Konseyinde birlikte çalışmaya davet ediyorum.”dedi.

Daha önceden Kent Konseyinde üyeliği bulunmayan vatandaşlardan 9-15 yaş arası çocuklar Çocuk Meclisine, 16-30 yaş arası gençler Gençlik Meclisine, tüm kadınlar ise Kadın Meclisine katılabilecekler. Toplantı tarihleri daha sonra duyurulacak olan aşağıdaki çalışma gruplarıyla ilgili ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak tüm vatandaşlar üye olabilecek.

Çevre ve Şehircilik Çalışma Grubu

Yerel Ekonomi ve Kalkınma Çalışma Grubu

Engelliler Çalışma Grubu

Eğitim - Bilişim- Gençlik - Spor Çalışma Grubu

Tarım - Hayvancılık Çalışma Grubu

Kültür - Sanat Çalışma Grubu

Kültürel Mirası Koruma - Turizm Çalışma Grubu

Afet ve Kriz Çalışma Grubu

Emekli ve Yaşlılar Çalışma Grubu

İngilizce Konuşma ve Yabancı Dil Çalışma Grubu

Girişimcilik Çalışma Grubu

Kitap Okuma Çalışma Grubu

Felsefe Çalışma Grubu

Osmanlıca Tarih-Edebiyat Çalışma Grubu

Ödemiş Tanıtım Çalışma Grubu

 

 

 

Editör: Haber Merkezi