Haber: Gamze ONAN


 Türk-İş’e bağlı Güvenlik-İş Sendikası 2. Olağan Kongresi için delege seçimleri devam ediyor. Güvenlik-İş Sendikası delege seçimleri için Küçük Menderes Havzası’ndan Kenan Çayan aday olduğunu açıkladı.

Ödemiş İZSU’da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Kenan Çayan adaylığı ile ilgili olarak; “Uzun zamandan beri 5188 sayılı Kanun’un öngördüğü çerçevede Özel Güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım. Geçmiş dönemlerde CHP Ödemiş İlçe Gençlik Kolları başkanlığı görevlerinde de bulundum. Örgütçü bir yapıya sahip olarak çıktığım bu yolda sendikalaşma çalışmalarını Ödemiş’ten takip etmek için adayım. İzmir seçim çevresinde şu ana kadar 8 arkadaşımız delege adaylığını açıkladı. Özel güvenlik görevlilerinin sorunlarını, sıkıntıları, ücret dengesizliklerini, çalışma şartlarının zorluklarını ve bu sorunların çözüme kavuşmasında etkin rol üstlenmek için adaylığımı açıkladım. Kaybedeni olmayan bu seçim takviminde desteklerini esirgemeyen tüm özel güvenlik görevlisi arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Türk-İş’e bağlı olarak faaliyet gösteren Güvenlik-İş Sendikası’nın 2. Olağan Kongresi delege seçimleri 27 Haziran 2015 günü İzmir Basmane’de bulunan Belediye İş Sendikası idari binasında yapılacak.

Editör: Haber Merkezi