HABER NAZİF HARUPÇU

Ödemiş’e bağlı Gölcük Mahallesi yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında birisi ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre dün saat 13.00 sıralarında, Ödemiş istikametinden Gölcük yolu istikametine seyir halinde gitmekte olan Metin Hanbay idaresindeki 35 JBV 50 plakalı özel oto, Şoförler sitesine dönüşe geçtiği esnada aynı güzergâhta seyir halinde gitmekte olan İsmail Ö. (17) idaresindeki 35 ZZE 11 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü İsmail Ö. ile motosikletin arkasında oturan arkadaşı Yasin A. (17) yaralandı.

Aracın ön şoför mahallinin kapısına yandan çarpan motosikletin sürücüsü kaza sonrası aracın altına girerek ağır şekilde yaralandı.

Motosikletin arkasında oturan arkadaşı Yasin A. Kafasından, sağ bacağı ve kolundan yaralandı. Araç sürücüsü Metin Hanbay bir anda ne olduğunu anlamadığını ve solundan gelen motosikletle büyük gürültü ile çarpıştıklarını dile getirdi. Ödemiş’teki ambulansların başka yerlerde görevde olması nedeniyle, ambulansların gecikmesine tepki gösteren vatandaşlar, yaralıların yerde yarım saat yattığını söylediler.

Yaralılar Ödemiş Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldılar. Ağır yaralı olan İsmail Ö. 112 ambulansla İzmir'e sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülüyor. Kazanın meydana geldiği yolun 200 metre ilerisindeki Mobesa kamerası ise polis tarafından incelenerek kazanın oluş şekli ortaya çıkarılacak.
Editör: Haber Merkezi