HABER: YÜKSEL BALCI

Kaymakçılı 250 kişi Binali Yıldırım’a gidiyor

Ödemiş deyince, AK Parti Genel Başkan adayı seçilen, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın aklına Kaymakçı gelir. Kaymakçı Belediyesi eski başkanı, Ödemiş Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi ve Ödemişspor Kulübü Başkanı Halil Güler tarafından kurulan, Kaymakçılı gençlerden oluşan, 150 kişilik “tezahüratçı grup”, Yıldırım’ı uzun yıllar, gerek toplantılarında, gerekse mitinglerinde yalnız bırakmadı. Tezahüratlarıyla, AK Parti genel başkan adaylığına seçilen Yıldırım’ın kalbinde taht kuran ‘tezahüratçı grup’, tebriklerini iletmek için Ankara’ya gidecek.

Yıldırım, Ödemiş’te yaptığı miting ve toplantılarda yüzlerine aşina olduğu genç gruba zaman zaman ismen de hitap ederek onların sevgisini kazanmıştı.

Kutlama iptal edildi

Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanlık adaylığına seçilmesi Kaymakçı’da ayrı bir sevinç yarattı. Halil Güler, Yıldırım’ı kutlamak üzere, Kaymakçı meydanında bir eğlence düzenleneceğini ancak, şehitlerimizin olması nedeniyle eğlencenin iptal edildiği belirtti.

Cumhurbaşkanını Kaymakçı’ya getirme sözü

Binali Yıldırım, bakan olarak geçtiğimiz ay içerisinde doğalgaz borusuna ilk ‘Altın kaynak’ yapmak için Ödemiş’e geldi. Yaptığı konuşma  esnasında Yıldırım’ın, Kaymakçılı gençlerin tezahüratları nedeniyle, sık sık konuşması kesildi. Bunun üzerine Yıldırım, “Size söz veriyorum. Cumhurbaşkanımızı, Kaymakçı ’ya getireceğim”  sözleri tezahüratçı grubun daha fazla tezahürat yapmasına neden olmuştu. Şimdi ise, Kaymakçılılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kaymakçıya gelmesini bekliyorlar.

250 kişiyle Cumartesi günü ankara’ya gidiyorlar

Güler yaptığı açıklamada, “Sayın Binali Yıldırım, Kaymakçıların sanki ailesinden biri. Kendisini çok severiz, tezahüratçı grubumuz, her zaman, her yerde Binali Yıldırım’a gerekli tezahüratı yapmıştır. Yapmaya devam edecektir. Genel başkan adaylığına seçilen Binali Yıldırım’ı, Kaymakçı’da bir eğlence düzenleyerek kutlamak istedik.  Ancak şehitlerimizin olması bizi son derece üzdü. Bu nedenle kutlamayı iptal ettik. Cumartesi günü öğleden sonra 250 kişilik, kadınlı, erkekli bir Kaymakçılıyla, Ankara’ya genel başkan adayımız Binali Yıldırım’ı, tebrik etmeye gidiyoruz. Sayın Binali Yıldırım’ın Ödemiş’e, büyük katkıları olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi