Kaymakçı Belediyesi ile İŞKUR Torbalı Şube Müdürlüğü arasında "Toplum Yararına Çalışma Programı" (TYÇP)protokolü imzalandı.
İmzalanan protokol çerçevesinde 8 kişi çevre düzenlemesi, yol-kaldırım yapımı ve altyapı işlerinde çalışacak. Kaymakçı Belediyesi’nin girişimleri sonucu hazırlanan proje kapsamında 8 kişi, 6 ay süreyle belediyenin çeşitli işlerinde çalışacak.
Toplum Yararına Çalışma Programı protokolü Kaymakçı Belediyesi’nde Başkan Halil Güler ile Torbalı İşkur Müdürü Mehmet Nayman arasında imzalandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Halil Güler, “Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde 6 ay boyunca belediyemiz bünyesinde çalışacak 8 işçi kardeşimizin aynı şevk ve heyecanla görev yapacaklarına ve memleketimize yapılan hizmetlere katkı sağlayacaklarına inanıyorum. İnsanlarımıza istihdam sağlayan, aş ve iş imkanı veren bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Torbalı İşkur Müdürü Mehmet Nayman ise, “İnsanlarımıza istihdam imkanı sağlayan Toplum Yararına Çalışma Programı'na verdiği destekten ötürü insanlarımıza istihdam olanağı sağladığı için Belediye Başkanımız Halil Güler’e teşekkür ediyorum. Ortak amacımız işsiz insanlarımıza aş ve iş imkanı sağlamaktır. Ayrıca bu insanlarımızın meslek edinmelerine katkı sağlayıp, bundan sonraki çalışma hayatlarına destek olmaktır" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi