HABER: DİLEK AYVALI

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Tire Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti Tanrıseven, yöneticiler ve kursiyerlerle sohbet ederek, çalışanları ve kursiyerleri tebrik etti.

“Kentte ve Kırsalda Tam Kapasite Hizmet Verelim”

Ziyarette Tire HEM Müdürü Adnan Güven’den Halk Eğitimi Merkezi hakkında bilgiler alan Kaymakam Tanrıseven, “Hem ilçe merkezinde hem de kırsal kesimde Halk Eğitimi Merkezi olarak tam kapasite hizmet verelim” şeklinde konuştu.

”Yeni beceriler kazanma yolunda başarılar diliyorum”

El sanatları ve dikiş-nakış atölyesini ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven kursiyerlere memnuniyetlerini sordu. “Memnunuz” cevabını alan Tanrıseven kursiyerlere hitaben şunları söyledi, “Bu saatte televizyonun başında olmak yerine burada kurs eğitmenlerden yeni beceriler kazanmak için ve el emeği göz nuru nakış işlemesi yapmanızı tebrik ediyorum. Bu kurslar ile aile bütçesinde de katkı sağlıyorsunuz. Öğrenmenin yaşı yok, sizleri azminizden dolayı kutluyorum.”

Bilgisayar atölyesinde eğitmen ve kursiyerleri ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven,” Robotik kodlama ile teknoloji alanında gençlerimize vizyon sağlanmalı, geleceğin meslekleri arasında bulunan teknoloji alanında üreten ve tasarlayan olmalıyız” dedi.

Halk eğitimi Merkezinde, 36-72 aylık çocuklar için hizmet veren anaokulu öğrencilerini de ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, minik öğrencilerle kısa bir sohbet etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi