Haber: Dilek Ayvalı

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven İpekçiler Mahallesi Kocabıyık Kıraathanesinde halkla buluştu. İlk Mahalle toplantısını gerçekleştiren Kaymakam Tanrıseven, “Vatandaşımızın hizmetindeyiz” dedi.

Tire İpekçiler Mahallesinde yapılan toplantıda, Kaymakam Hasan Tanrıseven vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. Kaymakam Tanrıseven talep ve dileklerin en kısa sürede çözüme ulaşacağını belirtti.

“BİZE GELEMEYEN VATANDAŞLARA BİZ GİDELİM”

Mahalle toplantısında konuşan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, devletin varlık sebebinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirtti. Kaymakam Tanrıseven sözlerini şöyle sürdürdü, “Tire’de kamu kurum ve kuruluşları olarak her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz. Kapımız herkese açık. Mahalle toplantıları ile bize gelemeyen vatandaşlarımızın ayağına giderek sorunlarını dinliyoruz. Burada dile getirilen sorunları de ilgili kurumlara ileterek çözüm getirme gayreti içinde olacağız.”

Toplantıda Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Öner, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan ve İpekçiler Mahalle Muhtarı Berna Kireşçi, vatandaşımızın sorularını cevaplayarak her konuda yanlarında olduklarını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi