HABER: DİLEK AYVALI
Kaymakam Tanrıseven, öğrencilerle sohbetinde, iş hayatının zorlu ve uzun bir yolculuk olduğunu belirterek işini severek yapmanın başarının anahtarı olduğunu vurguladı. 

Kaymakam Tanrıseven, ''Başarı için önce yaptığın işi sevmek gerek''

Kaymakam Tanrıseven, çırak öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katkıları ve mesleki yönden başarılı çalışmalarının gurur verici olduğunu belirterek şunları kaydetti, “Projeler umut verici ve geliştirilebilir. Öğrencilerimizin mesleki yönden doğru yönlendirilebilmeleri son derece önemli. Bir meslekte başarı yakalamanın en önemli unsuru o işi sahiplenmek ve severek yapmaktır. Çocuklarımıza bu konuda destek olunmalı ve kendi istekleri doğrultusunda istedikleri meslekleri yapabilmenin önü açılmalı. Mesleki Eğitim Merkezlerine, velilere ve diğer okullar ile koordineli çalışmasına bu noktada büyük iş düşüyor.  Meslek okulları, tarihi yüz yıllara dayanan Ahilik kültürüne dayanıyor. Öğretmenlerimizin ve esnaf ustalarımızın çırak öğrencilerimizin yetişmesinde titiz davranması çok önemli. Ağaç yaş iken eğilir misali çocuklarımıza vereceğimiz mesleki ve ahlaki değerler eğitimi, ülkemizin gelişmesinde büyük bir rol üstlenecektir.'' 

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldırım, Kaymakam Tanrıseven’e açılış töreni ve stantların ziyaretin ardından okulun birimlerini ve yapılan faaliyetleri aktardı. 

Kaymakam Tanrıseven’in Bilim Fuarını ziyaretinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi